Report z Bleděmodré

2018-05-28, Petr Sedláček
0
0

 Ve dnech 19. - 20.5.2018 se konal 2. ročník Bleděmodré stuhy Plumlova. Na startovní listině se sešlo pěkných 10 finnů. Příjemné sobotní překvapení byl příjezd Rudy Lidařika (zavzpomínat na staré časy :D ).

V sobotu to vypadalo na odpočinek a příjemné sluníčko. Pak když se trochu rozfoukalo a mi šli na věc tak nás po chvíli vyhnala zpět na břeh bouřka. Zbytek dne a večera se nesl v duchu 30. narozenin Libora Valoucha které jsme si náramně užili!

Ukázala se super finnařská parta na moravě, která mu přichystala krásná překvapení a úžasnou atmosféru!! V neděli jsme se probudili do krásného dne s větrem který se nakonec vyhoupl na 4 - 6 m/s. Odjeli jsme 4 rozjížďky. 

Ruda nezklamal a vyhrál všechny. Při poslední rozjižďce nás prostějovský Pan jachtař Marra Směšný (výjimečně na člunu) pěkně protáhl přes celou přehradu posunutím 3. bójky až k nudapláži (bohužel prázdná nebo bohu dík :D). Další pořadí závodníků bylo velmi vyrovnané. Závod se celkově vydařil a těšíme se na další ročník s nejméně stejnou účastí.

Celkové výsledky závodu jsou tady.

Velké díky všem zúčastněným.

Sedláček Petr, CZE 500


   

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3